Äntligen tillbaka!

Efter ett lååångt uppehåll är jag nu tillbaka med mina smycken. Mycket har hänt och jag kan nu stolt kalla mig både mamma och husägare. Webshoppen är äntligen färdig och väntar på att kunder ska testa att allt fungerar ;). Är mammaledig men hoppas på att kunna lägga ut lite nyheter mellan amning och blöjbyten.

IMG_0501

Gott Nytt År alla!

Kurs i Stockholm

På Torsdag åker jag till Stockholm. Det blir en innehållsrik långhelg som börjar med   mingelkväll för nya agenturen La Petite Unique. Agenturen La Petite Unique består av fem svenska designers, som driver egna företag sedan flera år tillbaka. Den ena designern råkar vara min lilla syster! Dom har sin pressreales i butiken Plezuro på torsdag kväll, så det passar ju helt utmärkt bra!

På fredag till söndag ska jag på första del av en kurs i silversmide. Jag har lekt med det förr, men nu ska jag alltså få lära mig det på riktigt :). Ska bli så kul!

brass

bloggad om…!

Jag är ju inte direkt van att bli bloggad om.. men det har jag nu alltså blivit.. nämnt i en blogg, med bild och grejer! 😉

bloggbild

Skärmdump från Plezuros blogg! Ganska snyggt om du frågar mig.:D

 

Men det stoppar inte här gott folk! För i skyltfönstret hos Plezuro tar det helt av..!

bloggbild2

De två översta örhängena och den vänstra nedersta är från OSLbyS

bloggbild3
bloggbild4
Ja, och så till sist i lilla skålen..

Hon har god smak hon Johanna som driver Plezuro! Alla bilder är lånade från hennes blogg.

Ha en super Fredag!

Black & White

Jag är väldigt inspirerad av vårens alla trender just nu. Förutom alla regnbågens färger så är kombinationen svart & vitt en alltid återkommande favorit. Det känns stilrent fräscht och lite lyxigt tycker jag. Kör stilen helt ut och håll dig till svart/vita plagg från topp till tå… toppa det hela med detta halsbandet från OSLbyS! Det blir succé! Jag lovar… 😉

blackwhitenecklacecollage

Svarta och vita lava pärlor, facetterade Bergskristaller och små Swarovski kristaller

Nu finns OSLbyS i Stockholm

Hoppas alla har haft en fin påsk! Själv har jag legat matförgiftad på ett hotellrum i Budapest.. roligare kan man ha det kan jag lova. Men innan jag tog påsk ledigt så skickade jag iväg ett stort paket med smycken till Sverige. Så nu kan man köpa ett urval av OSLbyS smycken i butiken PLEZURO i Stockholm. Butiken drivs av Johanna Westin och jag kan rekommendera hennes blogg. En mycket inspirerande kvinna måste jag säga! :)

Detta hittar du hos Plezuro:

oslbysbild1

 

oslbysbild2

 

oslbysbild3

 

 

 

PICK YOUR FAVORITE COLOR

Jag får inte nog av färger om dagen. Mitt arbetsbord ser ut som en godisbutik! Detta är lite av resultatet av min färg mani… 128 facetterade Jade-pärlor med öronkrok i 14K goldfill. Vilken är din favorit? 😉

Önskar alla en fin söndag!

Vår nytt

Det är naturligt nog färgernas årstid som kommer. Efter en lång och mörk vinter behöver vi fylla på lagret av regnbågens alla nyanser. Friskt, ljust och härligt. Det fungerar som en vitamininjektion i våra urlakade kroppar. Ögat söker efter något färgglatt, vad som helst och fäster sig där hungrigt. Vi kan inte rå för det. Vi är törstiga. Det är vår!

Gult är en av vårens stora färger och orange kommer hack i häl. Perfekta örhängen som fräschar upp din vår garderob, om du frågar mig 😉 Gul Jade droppe, orange 128 facetterad Jade pärla, strass och swarovski kristall.

 

Klarblå facetterad Jade droppe, turkospärla och strass. Finns också i ljusrosa.

 

Ovala facetterade Jade pärlor. Super snyggt till en ljus jeansskjorta eller varför inte mot bar sommarbrun hud, när den tiden kommer!

Så nu är det bara att hålla utkik efter solens biverkningar och tappert vänta tills graderna kryper uppåt. Den som väntar på något gott…

(bakgrunden på de två översta bilderna är lånade från nyaste ELLE, dvs. Louise Vitton & Inwear, bara så det inte blir några missförstånd;))