PICK YOUR FAVORITE COLOR

Jag får inte nog av färger om dagen. Mitt arbetsbord ser ut som en godisbutik! Detta är lite av resultatet av min färg mani… 128 facetterade Jade-pärlor med öronkrok i 14K goldfill. Vilken är din favorit? 😉

Önskar alla en fin söndag!

Vår nytt

Det är naturligt nog färgernas årstid som kommer. Efter en lång och mörk vinter behöver vi fylla på lagret av regnbågens alla nyanser. Friskt, ljust och härligt. Det fungerar som en vitamininjektion i våra urlakade kroppar. Ögat söker efter något färgglatt, vad som helst och fäster sig där hungrigt. Vi kan inte rå för det. Vi är törstiga. Det är vår!

Gult är en av vårens stora färger och orange kommer hack i häl. Perfekta örhängen som fräschar upp din vår garderob, om du frågar mig 😉 Gul Jade droppe, orange 128 facetterad Jade pärla, strass och swarovski kristall.

 

Klarblå facetterad Jade droppe, turkospärla och strass. Finns också i ljusrosa.

 

Ovala facetterade Jade pärlor. Super snyggt till en ljus jeansskjorta eller varför inte mot bar sommarbrun hud, när den tiden kommer!

Så nu är det bara att hålla utkik efter solens biverkningar och tappert vänta tills graderna kryper uppåt. Den som väntar på något gott…

(bakgrunden på de två översta bilderna är lånade från nyaste ELLE, dvs. Louise Vitton & Inwear, bara så det inte blir några missförstånd;))