Kurs i Stockholm

På Torsdag åker jag till Stockholm. Det blir en innehållsrik långhelg som börjar med   mingelkväll för nya agenturen La Petite Unique. Agenturen La Petite Unique består av fem svenska designers, som driver egna företag sedan flera år tillbaka. Den ena designern råkar vara min lilla syster! Dom har sin pressreales i butiken Plezuro på torsdag kväll, så det passar ju helt utmärkt bra!

På fredag till söndag ska jag på första del av en kurs i silversmide. Jag har lekt med det förr, men nu ska jag alltså få lära mig det på riktigt :). Ska bli så kul!

brass

bloggad om…!

Jag är ju inte direkt van att bli bloggad om.. men det har jag nu alltså blivit.. nämnt i en blogg, med bild och grejer! 😉

bloggbild

Skärmdump från Plezuros blogg! Ganska snyggt om du frågar mig.:D

 

Men det stoppar inte här gott folk! För i skyltfönstret hos Plezuro tar det helt av..!

bloggbild2

De två översta örhängena och den vänstra nedersta är från OSLbyS

bloggbild3
bloggbild4
Ja, och så till sist i lilla skålen..

Hon har god smak hon Johanna som driver Plezuro! Alla bilder är lånade från hennes blogg.

Ha en super Fredag!

Black & White

Jag är väldigt inspirerad av vårens alla trender just nu. Förutom alla regnbågens färger så är kombinationen svart & vitt en alltid återkommande favorit. Det känns stilrent fräscht och lite lyxigt tycker jag. Kör stilen helt ut och håll dig till svart/vita plagg från topp till tå… toppa det hela med detta halsbandet från OSLbyS! Det blir succé! Jag lovar… 😉

blackwhitenecklacecollage

Svarta och vita lava pärlor, facetterade Bergskristaller och små Swarovski kristaller

Nu finns OSLbyS i Stockholm

Hoppas alla har haft en fin påsk! Själv har jag legat matförgiftad på ett hotellrum i Budapest.. roligare kan man ha det kan jag lova. Men innan jag tog påsk ledigt så skickade jag iväg ett stort paket med smycken till Sverige. Så nu kan man köpa ett urval av OSLbyS smycken i butiken PLEZURO i Stockholm. Butiken drivs av Johanna Westin och jag kan rekommendera hennes blogg. En mycket inspirerande kvinna måste jag säga! :)

Detta hittar du hos Plezuro:

oslbysbild1

 

oslbysbild2

 

oslbysbild3